Entrades
0

La Raíz, gran protagonista de la primera nit de l’Acampada Jove

La vint i unena edició del festival político-musical arrenca amb espectatives de millorar l’assistència de les set edicions celebrades a Montblanc

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, comença la seva vint-i-unena edició amb una nit espectacular aplegant grups de primer nivell com La Raíz, Talco, Animal, Miquel del Roig, Doctor Prats, Son de la Chama, la Barraca i DJ OGT.
La nit ha començat al ritme del Son de la Chama que s’han estrenat a l’Acampada Jove i amb les lletres infalibles de Miquel Roig a la carpa Tio Canya, que ha deixat petit aquest escenari del festival. Tot seguit han iniciat la festa a l’escenari independència La Barraca, el grup del Baix Llobregat guanyador del concurs de grups novells Música jove 2015. Seguidament, ha estat el moment dels italians Talco, reis de l’ska, on no ha faltat la música combativa, acompanyats d’una pancarta que reivindicava la implicació del jovent en la vida política i social d’Europa. La Raíz ha estat la gran protagonista de la nit, congregant milers de joves a l’Espai Independència amb el seu nou treball Entre Poetas y Presos i el grup Animal ha presentat Més enllà de les paraules. L’escenari gran del festival ha tancat amb l’energia i la festa de Doctor Prats.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat que “aquesta edició ha començat amb molta festa i reivindicació, l’essència del festival”. Gómez del Moral ha volgut remarcar “la importància de la tasca que
duen a terme més de 500 voluntaris que fan possible aquest festival” i s’ha mostrat satisfet de veure com “l’Acampada Jove es consolida com a altaveu de la música feta a casa nostra”.

Durant el dia, a tot el poble de Montblanc i a la zona d’acampada s’han celebrat actuacions de cultura popular, així com xerrades sobre la prevenció de relacions abusives o la defensa del territori. Durant els pròxims dos dies, l’Acampada Jove comptarà amb Aspencat, Oques Grasses i fins a 13 grups més.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview