Entrades
0

Rock, pop, reagge, ska i rap en la segona nit de l’Acampada Jove

La varietat d’estils i la combinació de festa, lluita i compromís, els grans èxits del festival

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, ha arribat a la segona nit aplegant les actuacions d’Aspencat, Green Valley, Lágrimas de Sangre, Buhos, Atupa, Sense Sal, VaDeBo i Tropicat Riots PDs.

Els primers encarregats de posar música a la Carpa Tio Canya han estat els terrassencs Sense Sal, seguits per VaDeBo, que vinguts de València han aclamat la lluita pels Països Catalans connectant a la perfecció amb el públic.

Lágrimas de Sangre ha obert l’escenari Independència amb el seu rap combatiu i acte seguit ha estat el torn dels grans i festius Green Valley. Aspencat ha estat el concert més multitudinari de la nit i ha comptat amb la col·laboració de Esne Beltza al tema Som Moviment. La nit ha continuat amb la festa de Buhos i l’energia d’Atupa acompanyats de sis ballarins.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat “la varietat d’estils de les bandes que han tocat aquesta nit al festival, un reflex de la programació musical de l’Acampada Jove i que aporta un valor afegit al festival”. D’altra banda, a l’equador de l’edició d’enguany de l’Acampada Jove, el director del festival ha afirmat que s’espera que sigui l’edició més multitudinària celebrada a Montblanc.

Durant el dia, a tot el poble de Montblanc i a la zona d’acampada s’han celebrat actuacions de cultura popular, així com xerrades sobre el procés constituent o les bases de l’estat del benestar en la futura República catalana.

Demà, última nit del festival, Montblanc acollirà Xavi Sarrià i Feliu Ventura en un format nou pel festival, així com les actuacions d’Oques Grasses, Strombers i fins a sis bandes més

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview