Entrades
0

L’Acampada Jove torna a Montblanc el 13, 14 i 15 de juliol!

El festival político-musical de referència als Països Catalans torna a la capital de la Conca de Barberà per novè any consucutiu

Aquest matí, l’organització de l’Acampada Jove ha anunciat les dates en què se celebrarà el festival enguany. La 22a edició de l’Acampada tindrà lloc el 13, 14 i 15 de juliol a Montblanc, quan milers de joves acamparan a les instal·lacions de del festival per viure tres dies de festa, lluita i llibertat.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat la voluntat de “seguir construint un espai de llibertat durant tres dies del mes de juliol per a tot el jovent dels Països Catalans”, després que el festival canviés d’equip directiu el passat mes de novembre. Morales ha volgut agraïr a l’Ajuntament de la vila l’acollida que ha rebut l’Acampada els anys que s’ha celebrat a Montblanc, i ha reiterat la voluntat de l’organització de “seguir amb el mateix esperit que ha marcat el festival fins ara, volem que el bon rotllo, la festa i la lluita segueixin sent l’essència de l’Acapada Jove”.

El festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, celebrarà la novena edició consecutiva a Montblanc. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview