Entrades
0

Hora de Joglar, Mellow Mood, Boikot i Doctor Prats noves confirmacions per l’Acampada Jove

És la segona confirmació del cartell del festival que se celebrarà a Montblanc el 13, 14 i 15 de juliol de 2017

L’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer quatre noves incorporacions al cartell, juntament amb els anunciats Roba Estesa, Xeic i Aspencat.

Aquest matí l’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer a través de les xarxes socials quatre noves incorporacions al cartell. Hora de Joglar, Mellow Mood, Boikot i Doctor Prats són els nous grups confirmats per la 22ena edició del festival.

Per tercer any consecutiu, el grup Terrassenc, Doctor Prats, tornarà a l’Acampada Jove amb la gira Festibal Tour! Guanyadors del premi Enderrock per la millor cançó de poprock per Ara, tornaran de ben segur a fer vibrar i ballar a tot el públic de l’Acampada.

Arribats d’Itàlia, Mallow Mood ompliran, per primera vegada, l’escenari de Montblanc amb el seu reggae característic. Un altre dels confirmats és Boikot, grup caracteritzat pel seu compromís social i el missatge polític que contenen les seves cançons i que torna a l’Acampada per carregar-nos d’energia i reivindicació. I Hora de Joglar, guanyadors del música jove 2014, presentaran el seu nou àlbum Present.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Aquesta serà la novena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005-2008) i Arbúcies (1996-2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview