Entrades
0

L’Acampada Jove anuncia les incorporacions de La Pegatina, Ebri Knight, Brams i JoKB

L’organització ha donat a conèixer quatre noves bandes que conformaran el cartell de la nova edició del festival

Aquesta tarda, l’Acampada Jove ha anunciat a través de les xarxes socials les quatre noves bandes que formaran part de la vint-i-dosena edició del festival. D’aquesta manera, La Pegatina, Ebri Knight, Brams i JoKB s’afegeixen a Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood i Doctor Prats.

La Pegatina torna a l’Acampada per posar-hi la rumba i esdevenir el revulsiu de Montblanc on oferiran un dels pocs concerts que realitzaran aquest estiu al Principat de Catalunya. Un altre dels grups anunciats ha estat Ebri Knight que, després de l’èxit que van tenir l’any passat, tornaran a trepitjar l’escenari del festival per fer-nos gaudir amb el seu folk-rock. Els clàssics i imprescindibles Brams també tornen per presentar el seu nou disc que sortirà a la llum el 9 de maig. I finalment, JoKB, els guanyadors del concurs Música Jove 2016 que obriran les actuacions de
l’escenari Independència.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha donat a conèixer també l’eix que vertebrarà les activitats i xerrades del festival. “Serem molt a prop del referèndum que ha de permetre que tota la ciutadania decidim el futur del nostre país i volem posar èmfasi en la necessitat de que el jovent prenguem partit en aquest acte democràtic. En definitiva, volem fer una crida a tot el jovent de Catalunya a mobilitzar-se per fer possible
una República catalana que garanteixi els nostres drets i on hi puguem viure, estudiar i treballar”
, ha afirmat el director.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Les entrades ja estan a la
venta per un preu de 44€ els tres dies del festival.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview