Entrades
0

Segonamà s’incorpora al cartell de l’Acampada Jove 2017

L’organització també ha donat a conèixer les entitats de cultura popular que actuaran a Montblanc

L’Acampada Jove ha anunciat aquest matí en una roda de premsa a Montblanc les principals novetats d’enguany i la última incorporació al cartell del festival. Els tarragonins Segona mà també assistiran a la cita del jovent independentista dels Països Catalans on hi presentaran el seu àlbum Endinsa’t.

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha afirmat que “el jovent de Montblanc, de la Conca i del país ja espera l’Acampada​”. En aquest sentit, ha afegit que “l’Acampada és l’embrió d’u nou model de societat i d’un nou model d’oci, que enterra el consumisme de Sol i platja i potencia el turisme cultural​”.

Al seu torn, el director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha volgut agrair l’acollida que rep el festival any rere any a la vila de Montblanc. Morales ha destacat la vinculació de les entitats montblanquines amb l’Acampada a tots els nivells i ha posat especial èmfasi en totes aquelles entitats de cultura popular que hi participen activament i en formen part de la programació com els Bastoners de Montblanc, els Torraires de Montblanc, els Xiquets de Montblanc, els Grallers de Montblanc, els Gegants i els Nanos de Montblanc, l’Àliga, el Drac i la Cucafera de la vila, els Amics dels Gegants de Montblanc i els Dimonis de Montblanc. “Volem que la vila de Montblanc visqui en plenitud l’Acampada Jove i per això enguany celebrarem una gimcana que recorrerà la vila i on algunes de les proves tindran plena vinculació amb la història i la ciutadania de la capital de la Conca de Barberà​”, ha conclòs el director del festival.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Aquesta serà la novena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview