Entrades
0

Oriol Junqueras, Marta Rovira, i Joan Tardà participaran a l’Acampada Jove 2017

Alberto i Grass de Boikot i Laia Hernández d’Itaca Band també participaran dels debats i col·loquis que organitza el festival

L’Acampada Jove ha anunciat aquest matí el cartell de xerrades que se celebraran a Montblanc els dies 13, 14 i 15 de juliol en el marc del festival. Enguany, amb l’objectiu de debatre entorn temes centrals de la construcció d’un nou país i amb la mirada posada en el referèndum, l’organització ha preparat xerrades i tallers entorn temes com la diversitat, els drets socials i el procés constituent, el treball digne o la igualtat. Aquest últim, centrat en la presència de les dones al món de la cultura i que comptarà amb la participació de Laia Hernández, membre del grup musical Itaca Band.

A l’Acampada també hi haurà lloc per la memòria històrica i és que els components de Boikot oferiran un homenatge als brigadistes de la batalla de Jarama que va enfrontar les tropes franquistes amb les republicanes entre el 6 i el 27 de febrer del 1937.

Tampoc hi faltarà el debat i la reflexió entorn el feixisme i el racisme que anirà de la mà del diputat d’Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà; del fotroperiodista i il·lsutrador, Jordi Borràs i del membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Baharu Dembaga. I, finalment, com cada any, l’acte polític central que se celebrarà dissabte i comptarà amb la presència del vicepresident del govern i president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, de la secretària general d’Esquerra Republicana i portaveu del grup
parlamentari Junts pel Sí, Marta Rovira, del portaveu nacional de les JERC, Pau Morales, i de l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu.
El director de l’Acampada Jove ha volgut destacar l’aposta del festival per congregar el jovent i debatre entorn el nou país que volem construir. “Per això enguany hem volgut tractar temes que marquen l’ADN d’un Estat, com el seu tracte envers la diversitat, l’aposta per la igualtat, el treball o la tolerància 0 amb el racisme i la xenofòbia” ha afirmat Morales.

Al llarg dels tres dies de festival, també se celebraran col·loquis amb entitats llatinoamericanes com Alianza País, Defensem Cuba o Maloka. Tampoc hi faltaran les actuacions de cultura popular que tindran lloc a dins del recinte de l’Acampada Jove i en diverses localitzacions de la vila de Montblanc.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview