Entrades
0

Molta festa, molta reivindicació i força pel Sí, les prediccions per l’Acampada Jove 2017

El festival político-musical de referència dels Països Catalans ha obert les portes aquest matí de la 22a edició

L’Acampada Jove ha obert a les 11h d’aquest matí les portes de la que serà la seva 22a edició. El festival que compta amb 45.000 metres quadrats d’espai d’Acampada, acollirà les actuacions de La Pegatina, Els Amics de les Arts, Zoo, Aspencat o Itaca Band, entre d’altres.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha afirmat que enguany esperem “molta festa, molta reivindicació, molta lluita i molta força pel Sí” en referència al referèndum que se celebrarà el proper 1 d’octubre.

Morales ha destacat la principal característica de l’Acampada, el voluntariat “Aquest és un projecte col·lectiu que seria impossible sense el mig miler de voluntaris que hi ha darrere” i ha volgut posar en relleu la bona relació entre la vila d’acollida i el festival: “Montblanc i el festival ja són dos conceptes gairebé indestriables”.

Més enllà dels concerts, durant els dies del festival els acampats podran gaudir de xerrades i tallers que tenen com a objectiu debatre sobre els fonaments que haurien de fomentar la nova República catalana, com el feminisme, el treball digne o l’antifeixisme. Enguany, a l’acte polític central, que tindrà lloc dissabte a les 18 h, hi participaran Oriol Junqueras, Marta Rovira i el director del festival i portaveu de les JERC, Pau Morales.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, s’allargarà fins al diumenge a les 12 del migdia. Aquesta és la novena edició consecutiva que té lloc a Montblanc, anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview