Entrades
0

Boikot fa una crida a la independència en la segona nit de l’Acampada Jove

El festival també ha comptat amb les actuacions de Cesk Freixas, Hora de Joglar, Els Amics de les Arts, Mellow Mood, Brams i Buhos

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, ha comptat amb les actuacions de Cesk Freixas, Hora de Joglar, Boikot, Els Amics de les Arts, Mellow Mood, Brams, Buhos i DJ Sendo.

Cesk Freixas ha iniciat les actuacions musicals a la Carpa Tio Canya visitant per primera vegada l’Acampada Jove acompanyant al públic a la reflexió i la lluita amb les seves lletres combatives. Hora de Joglar, els guanyadors del Música Jove 2015, n’han pres el relleu fent ballar tots els assistents amb la seva gira Gramola.

Qui ha obert avui l’escenari Independència han estat els incombustibles Boikot oferint un directe espectacular a tots els acampats i fent una crida a la llibertat del nostre país. Tot seguit, els Amics de les Arts han deleitat un públic completament entregat presentant el seu últim àlbum Un estrany poder. Mellow Mood, l’aposta internacional de l’edició d’enguany, els ha pres el relleu i ha fet ballar tots els assistents a ritme de reagge. Els veterans Brams han rememorat els seus èxits i, finalment, Buhos ha tancat l’escenari Independència revolucionant tots els acampats i acampades a ritme de rock tropical.

Ha estat en aquesta última actuació quan el director de l’Acampada Jove ha sortit a l’escenari per deixar clar a tots els joves assistents la importància de mobilitzar-se en el referèndum per la independència de Catalunya i les oportunitats que una República catalana pot oferir al jovent. “El proper 1 d’octubre votarem sí perquè volem un país on viure en llibertat, com ho fem a l’Acampada Jove” ha sentenciat Morales.

Durant el dia, a tot el poble de Montblanc i a la zona d’acampada s’han celebrat actuacions de cultura popular, així com xerrades sobre el procés constituent o un taller feminista i un taller sobre drets laborals. Demà, última nit del festival, Montblanc acollirà les actuacions de Zoo, Itaca Band,Ebri Knight, Roba Estesa, Ovella Xao, El Diluvi, Smoking Souls i Tropical Riots.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview