Entrades
0

La vint-i-dosena edició de l’Acampada Jove acull més de 30 mil joves a Montblanc

Es culmina així una relació d’èxit entre la Capital de la Conca de Barberà i el festival político-musical de referència dels Països Catalans

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, ha tancat la seva vint-i-dosena edició congregant més de 30 mil joves a Montblanc que han gaudit dels concerts d’Aspencat, La Pegatina, Boikot, Zoo, Itaca Band, els Amics de les Arts i fins a dinou actuacions musicals més.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, s’ha mostrat molt satisfet amb l’edició d’enguany i ha destacat la simbiosi entre el festival i Montblanc, així com entre la festa i la consciència. “Aquests dies hem viscut la mobilització més important del jovent del nostre país abans de l’1 d’octubre i ho hem fet combinant lluita i festa, però per sobre de tot hem remogut consciències i hem viscut tres dies de llibertat”, ha declarat el director.

L’última nit del festival ha estat la més concurreguda dels últims anys i ha comptat amb les actuacions d’Ovella Xao, Roba Estesa i Tropical Riots a la Carpa Tio Canya. A l’escenari principal, els acampats i acampades han gaudit de les actuacions del Diluvi, Itaca Band, Smoking Souls, Ebri Knight i el gran èxit de la nit, Zoo.

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, el portaveu nacional de les JERC, Pau Morales, la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, han participat de l’acte polític central de l’Acampada Jove. Tots els ponents han posat el focus en la necessitat de mobilitzar el jovent de cara al referèndum d’independència del proper 1 d’octubre.

El festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana, ha tingut lloc a Montblanc per novè any consecutiu. Abans, el festival es va celebrar nou anys a Arbúcies i quatre anys més a Sant Celoni.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview