Entrades
0

Ebri Knight, Tremenda Jauría i Setrill noves confirmacions per a l’Acampada Jove 2018

Aquesta tarda, l’organització ha donat a conèixer tres nous grups que se sumen a VaDeBo, Sense Sal i Buhos

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials tres nous grups que formaran part de la 23a edició del festival. D’aquesta manera, Ebri Knigh, Tremenda Jauría i Setrill se sumen als ja anunciats
Buhos, VadeBo i SenseSal.

Després d’estrenar l’àlbum Guerrilla, Ebri Knight torna amb força a l’Acampada Jove amb les seves cançons folk-rock. Al seu torn, la banda madrilenya Tremenda Jauría també visitarà Montblanc amb la seva clara aposta pels ritmes més tropicals de l’electrocumbia i del reggaeton amb lletres carregades de contingut social i polític.
El director del festival, Pau Morales, ha volgut destacar que “l’Acampada Jove aposta pels grups emergents del país”. “El màxim exponent n’és el Música Jove, el concurs territorial de grups novells que celebra la final a Montblanc durant el festival”, ha afirmat el director. Enguany, Setrill, els guanyadors del Música Jove 2017, seran els encarregats de donar tret de sortida a les actuacions de l’escenari independència.

 

El Música jove, l’aposta pels grups novells

Durant els propers dies s’obriran les inscripcions als concursos territorials Música Jove que tindran lloc el 19 de maig al Maresme (Alça’t), el 2 de juny al Baix Llobregat (SonaBaix), el 16 de juny a les Terres de l’Ebre (a Xalar!), el 22 de juny a Barcelona (BarnaSo), el 29 de juny al Penedès-Anoia (Pàmpol Roig) i a les Comarques Gironines (Destaca’t) i al juny però encara amb dia per confirmar al Vallès Occidental (Impuls Jove).

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview