Entrades
0

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera, Germà Negre i Prozak Soup noves confirmacions per l’Acampada Jove 2018

És el quart anunci del cartell de la 23a edició del festival que se celebrarà a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol de 2018

Després de les confirmacions de Buhos, VadeBo, Sense Sal, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Valtonyc, Txarango, Smoking Souls i Porto Bello, l’organització del festival ha fet públics aquesta tarda tres nous grups.

El cantautor i membre fundador del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, torna a l’Acampada per presentar-nos el seu primer disc en solitari Amb l’esperança entre les dents amb la banda El Cor de la Fera.

La segona confirmació d’aquesta tarda és Germà Negre. El grup de Banyoles portarà un espectacle de ballarusques, somriures i festa popular amb el seu nou disc que s’estrenarà el 23 d’abril.

Per últim, Prozak Soup s’estrenarà en el festival amb el seu darrer disc Very Empastre. El grup valencià aposta pel post-hardcore, el rap, el hip-hop crític i l’electrònica clàssica, una fusió de ritmes que ompliran el recinte de l’Acampada Jove.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha
celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview