Entrades
0

Tret de sortida als concursos territorials de l’Acampada Jove

L’Acampada Jove ja ha donat el tret de sortida als seus concursos territorials. Així doncs, torna el concurs Música Jove que en la seva dotzena edició segueix amb el mateix esperit de promocionar la música en la nostra llengua i donar a conèixer nous grups emergents dels Països Catalans.

El concurs consta de deu semifinals territorials on els grups de la zona competeixen per arribar a la final que tindrà lloc a Montblanc durant els dies del festival. El premi pels guanyadors: obrir l’escenari principal de l’Acampada Jove.

Els concursos territorials se celebraran el 5 de maig al Vallès Oriental (Festival l’Espurna del Jovent), el 12 de maig al Maresme (Concurs Alça’t), el 26 de maig al Camp de Tarragona (MusiCamp), l’1 de juny a la Catalunya Central (Ressò), el 2 de juny al Baix Llobregat (SonaBaix), el 16 de juny al Vallès Oriental (Impuls Jove), el 29 de juny a Barcelona (BarnaSo), Penedès Anoia (Pàmpol Roig) i a Comarques Gironines (Destaca’t) i el 30 de juny a les Terres de l’Ebre (A Xalar!).

El Música Jove va néixer el 2006 amb la intenció de promocionar grups novells en català. Per aquest concurs han passat grups destacats com els Itaca Band, XEIC!, Hora de Joglar o JOKB.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview