Entrades
0

L’Acampada Jove 2019 obre les portes de la seva edició més reivindicativa

  • El festival político-musical de referència dels Països Catalans inaugura una nova edició sota el lema “Canviem la història” reivindicant les preses polítiques, Carme Forcadell i Dolors Bassa.
  • La 24a edició de l’Acampada Jove amplia l’oferta de xerrades i tallers de temes d’actualitat com l’antifeixisme, el feminisme o la lluita pel territori.

Aquest matí, ​l’Acampada Jove ha obert les portes de la que serà la seva 24a edició​. El festival, que compta amb 60.000 metres quadrats, acollirà durant els propers tres dies les actuacions de més d’una trentena de bandes musicals com ​Boikot, Oques Grasses o Zoo. A més, d’una àmplia oferta de xerrades, tallers, actuacions de cultura popular, esports i entre moltes altres activitats.

El director de l’Acampada Jove, ​Pau Morales ha valorat l’inici del festival i ha afirmat que “afrontem la 24a edició de l’Acampada Jove amb molta festa, molta lluita i reivindicació per onzè any consecutiu a Montblanc”​. ​“A més, aquesta edició comença a escalfar motors del que serà el 25è aniversari del festival el 2020, que esperem amb molta il·lusió​”, ha destacat el director.

La 24a edició que afronta l’organització ve marcada per la situació de repressió que viu el país. En aquest sentit, Morales ha afirmat que “​en aquesta Acampada Jove volem fer una clau de judo a la repressió i a la sentència que vindrà en els propers mesos del judici​”.

És per aquest motiu, que l’edició d’enguany porta per lema​ ‘canviem la història’ ​en relació a la necessitat d’organitzar-se i implicar-se dels joves per crear una resposta que venci la repressió que patim als Països Catalans. A més, el festival no perd de vista la lluita contra les violències masclistes i LGTBIfòbiques, així com crear consciència de la lluita ecologista i la defensa del nostre territori i entorn.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview