Entrades
0

L’Acampada Jove renova conveni amb Montblanc

El festival de les Joventuts d’Esquerra Republicana se celebrarà el 16, 17 i 18 de juliol de 2020 a Montblanc

Aquest migdia, l’organització de l’Acampada Jove juntament amb l’Ajuntament de Montblanc han ​signat la renovació del conveni en què acorden mantenir el festival a Montblanc 4 anys més​. Una de les novetats que inclou el nou conveni és l’aplicació mínim del 25% de descompte en totes les entrades pels montblanquins i montblanquines.

En la roda de premsa, l’organització també ha anunciat les dates d’enguany del festival político-musical de referència dels Països Catalans que tindrà lloc el ​16, 17 i 18 de juliol​.

El director de l’Acampada Jove, ​Pau Morales​, ha volgut posar en relleu l’acollida que ha fet Montblanc del festival, “tornem perquè ​Montblanc i l’Acampada són el binomi que ha vist el festival fer-se major d’edat, arribar a les dues dècades, créixer i consolidar-se com a festival referència dels Països Catalans. A més, tornem a un Montblanc millor que mai amb millores a nivell d’infraestructures i serveis que faran fer un nou salt al festival l’any vinen​t”. Així mateix, l’alcalde de Montblanc, ​Pep Andreu, ​ha destacat “estem molt contents de poder renovar el conveni, ​l’Acampada Jove és tant de Montblanc com les pròpies muralles”.

25 Acampades!
Una nova edició que s’espera amb èxit amb la celebració de les ​25 acampades plenes de música, festa i reivindicació​. El director del festival, ​Pau Morales ha assegurat que “amb la 25a edició volem aconseguir que els ​acampats i acampades visquin 25 Acampades en una​. Però no només això, sinó sobretot havent viscut 25 primeres Acampades, perquè n’hi haurà moltes més”. Morales ha afegit que “el públic haurà d’estar molt atent, ja que celebrarem les 25 edicions amb activitats programades ​durant tot l’any, allà on l’Acampada va néixer i allà on l’Acampada va créixer”.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la dotzena edició consecutiva que se celebrarà̀ a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004)​.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview