Entrades
0

Arriba l’Acampada Jove 1.0!

En els darrers mesos hem treballat de valent per poder mantenir l’edició de les #25acampades, però seguint ben a prop les recomanacions de les autoritats competents i l’evolució de l’epidèmia, no podrem fer una Acampada Jove com sempre i celebrarem les #25Acampades l’any vinent.

Des de l’organització no volem renunciar a l’Acampada Jove i quedar-nos un estiu més sense festival. Per això presentem “Acampada Jove 1.0” que ens permetrà gaudir durant 3 capvespres de grups musicals d’arreu dels Països Catalans i retrobar-nos en un format reduït i segur per a tothom. Perquè la cultura, com ja hem demostrat, sí és segura.

Ens reformulem per continuar el projecte que el 1996 vam impulsar amb l’objectiu de crear un espai segur, de festa, lluita i reivindicació. I aquesta nova edició manté l’esperit de l’Acampada Jove més fort que mai.

L’Acampada Jove 1.0 se celebrarà el 16, 17 i 18 de juliol de 2021 a la plaça Sant Francesc (Montblanc). A més, us avancem que Zoo, Buhos, Ebri Knigh, El Diluvi i The Tyets són els primers confirmats que tocaran en aquesta nova edició!

El dijous 22 d’abril a les 12h sortiran a la venda les primeres 1.000 entrades a www.acampadajove.cat. El preu de l’entrada és de 25€ per dia i les localitats es podran seleccionar per taules de 4 o cadires individuals.

Totes les entrades adquirides per les #25acampades ja s’estan retornant i les persones que van comprar l’entrada rebran la devolució entre avui i els propers 14 dies sense haver de fer cap gestió addicional. Els acampats i acampades que ja tenien entrada podran accedir a una pre-venda de les entrades per l’Acampada Jove 1.0 demà dimecres 21 d’abril a les 12h. Per qualsevol incidència amb les entrades es poden adreçar a [email protected]

Volem donar les gràcies a tots i totes per fer-nos arribar el vostre escalf, per la comprensió i la paciència que heu tingut en mig de tanta incertesa. El vostre suport en aquests moments és imprescindible!

Us esperem amb moltes ganes de retrobar-vos i poder celebrar junts aquesta nova edició, gaudim-la! Ens mereixem l’Acampada Jove!

Tota la família de l’Acampada Jove us envia una forta abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview