Entrades
0

Ciudad Jara, Doctor Prats, Roba Estesa, 31 FAM i Ju noves confirmacions de l’Acampada Jove 1.0

Aquesta tarda l’organització ha donat a conèixer cinc nous grups que se sumen als ja anunciats Zoo, Buhos, Ebri Knight, El Diluvi i The Tyets. 

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials cinc nous grups que formaran part de l’edició especial del festival “Acampada Jove 1.0”. D’aquesta manera, Ciudad Jara, Doctor Prats, Roba Estesa, 31 FAM i Ju se sumen als ja anunciats Zoo, Buhos, Ebri Knight, El Diluvi i The Tyets.

El primer confirmat de la tarda ha sigut Ciudad Jara, que arriben amb força per primer cop al festival. Després de més de 10 anys a La Raíz, el valencià Pablo Sánchez ha retornat a la primera línia musical amb el primer disc ‘Donde nace el infarto’. 

Al seu torn, el grup de Terrassa, Doctor Prats, trepitjarà l’escenari de l’Acampada Jove 1.0 amb el tour ‘Avui lluny és més aprop’. Per altra banda, la lluita feminista omplirà el festival amb la música de Roba Estesa, que torna a l’Acampada Jove per presentar-nos el seu darrer treball Dolors.

També visitarà Montblanc la cantautora Ju, que des d’Osona arriba carregada d’energia amb el seu disc “El món es mou”. I, per últim i per primer cop, el grup 31 FAM omplirà la plaça de Sant Francesc de ritmes urbans i de trap amb el seu darrer treball “JETLAG“.

La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha destacat que “seguim apostant per una oferta musical molt diversa, de diferents estils i de qualitat”. “És l’ADN i l’essència del nostre festival que volem mantenir, malgrat sigui una edició reduïda”, ha dit Domènech.

En aquest sentit, la directora del festival ha explicat que estan treballant de valent perquè “l’edició sigui tot un èxit”, malgrat les mesures que hauran de prendre segons les recomanacions sanitàries del moment” i ha afegit que “molt aviat hi haurà noves confirmacions i sorpreses”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview