Entrades
0

L’Acampada Jove 2022 se celebrarà a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol

  • L’organització ha anunciat el canvi d’ubicació del festival que vindrà acompanyat d’una nova experiència d‘Acampada Jove, reforçada i amb un aire fresc
  • Des d’avui mateix, estan disponibles les primeres entrades a acampadajove.cat/entrades

L’organització de l’Acampada Jove ha anunciat aquest matí el canvi d’ubicació del festival que se celebrarà a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol de 2022. Després de dos anys sense poder celebrar el festival per la situació epidemiològica, l’organització ha explicat que tornen més reforçats que mai i amb moltes ganes de retrobar-se amb el públic amb una nova experiència d’Acampada Jove de tres dies.

El municipi de l’Alt Penedès acollirà la celebració del 25è aniversari de l’Acampada Jove amb moltes novetats que pròximament anunciaran, tant en l’oferta musical com en la programació d’activitats i tallers. Des d’aquest matí, els abonaments de tres dies ja es poden comprar a acampadajove.cat/entrades a un preu de 35€.

La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que “estem molt contents i il·lusionat amb el canvi d’ubicació de l’Acampada Jove, que segueix amb el mateix esperit de lluita, festa i llibertat que ens ha acompanyat des del 1996 “. En les propers setmanes l’organització anirà desvetllant com serà aquesta nova edició que després del contratemps de la COVID-19 torna amb “aire fresc i més forta que mai” com ha destacat la directora del festival.

Per últim, l’organització de l’Acampada Jove vol donar les gràcies a Montblanc per acollir-los durant 11 anys a la capital de la Conca de Barbera, on han tingut l’oportunitat de créixer i consolidar-se com a festival de referència dels Països Catalans. “Estarem eternament agraïts a la vila de Montblanc i a tota la seva gent per construïr amb nosaltres l’Acampada Jove i per l’estima i l’acompanyament de tots aquests anys”, ha clos Domènech.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview