Entrades
0

Mafalda, Ebri Knight, El Diluvi, The Tyets i El Pony Pisador nous confirmats per l’Acampada Jove 2022

  • L’organització ha anunciat nous grups confirmats per l’Acampada Jove 2022 que se sumen als ja anunciats Buhos, La Fúmiga i Ginestà.
  • L’Acampada Jove 2022 que se celebrarà el 14, 15 i 16 de juliol. El festival se celebrarà per primera vegada a Sant Sadurní d’Anoia.

Mafalda, Ebri Knight, El Diluvi, The Tyets i El Pony Pisador se sumen als ja anunciats Buhos, La Fúmiga i Ginestà que formen part del cartell de l’Acampada Jove 2022. El festival torna després de dos anys d’aturada per la pandèmia en un nou espai a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol.

La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que estan treballant de valent en una nova edició “molt especial”. “Tornem reforçats i amb més ganes que mai de celebrar les 25a Acampada Jove. Molt aviat anunciarem tots els serveis i activitats noves per enguany. ”, ha afegit Domènech.

Pel que fa a les noves confirmacions de grups que se sumen al cartell del festival, el grup de Túria, Mafalda, trepitjarà per primer cop l’escenari de l’Acampada Jove. Amb el seu estil que barreja ska, reggae, funk i hardcore, que ells mateixos diuen “Reggaecore” faran vibrar a tots els acampats i acampades.

Els maresmencs Ebri Knight tornen a l’Acampada Jove amb les seves cançons folk-rock i amb l’energia del seu directe que farà ballar a tots els acampats i acampades. Per altra banda, els mataronins The Tyets arriben per primer cop a l’Acampada Jove després de l’èxit del seu darrer disc “El Pipeig”.

El Pony Pisador trepitjaran per primer cop l’escenari del festival amb la seva música que combina estils vius i desenfadats i ple d’humor. El mestissatge mediterrani de El Diluvi arriba a Sant Sadurní d’Anoia per presentar el seu cinquè àlbum “Present”.
Actualment, el preu dels abonaments de tres dies amb dret a acampada està disponible a la pàgina web a un preu de 45€.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Jovent Republicà i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia el proper 14, 15 i 16 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Montblanc (2019 – 2009), Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview