Entrades
0

Una nova Acampada Jove compromesa amb la llengua i la cultura local

  • El Música Jove ha estat l’activitat central de la segona jornada de l’Acampada Jove.
  • L’Acampada Jove torna a refermar el seu compromís amb la defensa de la llengua.

La 25a Acampada Jove posa èmfasi en la lluita per la defensa de la llengua i la cultura catalanes. Ja fa anys que el festival és un espai clarament reivindicatiu. En aquest sentit, les activitats proposades pel segon dia d’Acampada Jove han girat entorn aquests conceptes, abordant diverses qüestions.

De bon matí s’ha organitzat un Correllengua, a càrrec de l’associació juvenil “Joves per la Llengua de Mallorca”, marcat per la defensa del català, activitat que ha conclòs amb un tast de caves amb l’Associació Empresarial del Cava i l’Associació de Sommeliers.

Al llarg del matí, a l’escenari “Espai Utilitza la Llengua” (a la Plaça de l’Ajuntament), Sant Sadurní d’Anoia ha gaudit del Música Jove d’enguany. Un concurs que aposta per les bandes de música emergents d’arreu dels Països Catalans des de 2004.

Oxigen durant la seva actuació al Concurs Música Jove 2022

Les activitats del segon dia d’Acampada Jove han conclòs amb les visites institucionals que han tingut lloc a la Zona d’Acampada, al llarg de tot el dia. Visites de Laura Vilagrà, consellera de Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, i Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feminismes del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview