Entrades
0

Ara més que mai, cuidem-nos

Aquestes darreres setmanes hem estat observant de ben a prop l’evolució negativa de la pandèmia a casa nostra. Malgrat les mesures anti-COVID previstes com els testos d’antígens, l’eliminació de les zones d’acampada i el format reduït i extraordinari d’aquesta edició, l’explosió de contagis fa que ens veiem amb l’obligació de cancel·lar l’Acampada Jove 1.0. Per responsabilitat col·lectiva, per prudència i per cuidar-nos tots i totes.

La força de la cinquena onada ha superat totes les previsions i ens ha impactat quan gran part dels joves del nostre país encara no estan vacunats. Sabem que aquesta és una decisió dura pel món de la cultura, que encara no s’ha recuperat dels moments més difícils de l’any passat. Volem enviar un fort agraïment als grups de música i als proveïdors del festival. Seguim treballant per vetllar i defensar els drets laborals de tots d’ells i elles.

Aquest és un moment molt complex per un festival que du a l’esquena més de 24 edicions consecutives apostant per la cultura, la reivindicació juvenil i la música dels Països Catalans. Per això no deixarem de treballar per retrobar-nos ben aviat i tornar a gaudir de l’Acampada Jove en la seva essència. Estem convençuts que la pròxima edició serà la més enèrgica, festiva i compromesa dels últims temps.

Gràcies de tot cor a totes les persones que feu possible any rere any el festival, a totes les que ens heu mostrat el vostre suport i amor cap al projecte. Us estem eternament agraïts!

DEVOLUCIONS D’ENTRADES

L’import de les entrades comprades fins al moment es retornarà íntegrament en els propers dies de manera automàtica. No cal fer cap gestió extra. Les persones amb entrada heu rebut un correu electrònic amb tota la informació detallada.

Amb moltes #GanesdAcampada el 2022. Cuideu-vos

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview