Entrades
0

MONTBLANC

LA VILA

La vila de Montblanc ha acollit des del 2009 l’Acampada Jove, en una simbiosi perfecta entre el municipi i el festival. La ciutat és un punt de referència del turisme medieval dels Països Catalans. La Plaça Major, els carrers del nucli històric i, sobretot, la muralla fan de Montblanc un lloc idoni per un festival político-musical com és l’Acampada Jove, on la reivindicació i el progrés caminen de bracet amb la identitat i on la riquesa cultural i popular de la vila són un atractiu per fer de Montblanc l’espai de festa i reivindicació del jovent independentista.

La complicitat de la ciutat fa que sigui un espai més del festival, que acollirà actuacions, activitats, xerrades i moltes més sorpreses a diferents llocs de la vila. No oblidem tampoc el comerç local compromès amb el festival, com ho indiquen els cartells d’establiment col·laborador amb l’Acampada Jove.

Més informació: montblancmedieval.cat/turisme/oficina-de-turisme

COM ARRIBAR?

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Montblanc és la de Barcelona-Lleida (per la costa), i entre altres poblacions passa per Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Tarragona, Reus i Valls. Per l’altre sentit, passa per Juneda, les Borges Blanques o l’Espluga de Francolí. Més informació a Renfe.

Vine amb cotxe

És el festival político-musical de referència dels Països Catalans, que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana des de 1996 amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la dotzena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista fidel al somni.

COMPRAR ENTRADES
Informació general de la cistella