Entrades
0

MONTBLANC

LA VILA

La vila de Montblanc ha acollit des del 2009 l’Acampada Jove, en una simbiosi perfecta entre el municipi i el festival. La ciutat és un punt de referència del turisme medieval dels Països Catalans. La Plaça Major, els carrers del nucli històric i, sobretot, la muralla fan de Montblanc un lloc idoni per un festival político-musical com és l’Acampada Jove, on la reivindicació i el progrés caminen de bracet amb la identitat i on la riquesa cultural i popular de la vila són un atractiu per fer de Montblanc l’espai de festa i reivindicació del jovent independentista.

La complicitat de la ciutat fa que sigui un espai més del festival, que acollirà actuacions, activitats, xerrades i moltes més sorpreses a diferents llocs de la vila. No oblidem tampoc el comerç local compromès amb el festival, com ho indiquen els cartells d’establiment col·laborador amb l’Acampada Jove.

Més informació: montblancmedieval.cat/turisme/oficina-de-turisme

COM ARRIBAR?

Vine amb bus

Et portem fins a Montblanc i et retornem a casa des de diferents ciutats del país amb els nostres bussos oficials. Més info aquí.

Vine amb cotxe

S’habilitaran places d’aparcament gratuïtes a Montblanc per a tots els assistents que vinguin en vehicle privat.

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Montblanc és la de Barcelona-Lleida (per la costa). Més informació a Renfe.

COMPRAR ENTRADES
Informació general de la cistella