Entrades
0

ST. SADURNÍ D’ANOIA

SANT SADURNÍ D’ANOIA

Per primera vegada, el poble de Sant Sadurní d’Anoia acollirà l’Acampada Jove. Sant Sadurní és la Capital del Cava i un dels seus màxims atractius és el paisatge de vinyes que l’envolta. L’estima pel territori, la bona ubicació i, sobretot, la riquesa cultural i popular fan d’aquest municipi de l’Alt Penedès un lloc idoni per acollir el festival político-musical de referència dels Països Catalans. 

Gràcies a la gran varietat d’actuacions, xerrades i moltes més sorpreses a diferents llocs del poble, Sant Sadurní tindrà l’oportunitat de convertir-se en l’epicentre del món cultural i en l’espai de festa i reivindicació del jovent independentista del nostre país durant el segon cap de setmana de juliol.

Més informació: https://santsadurni.cat/turisme 

COM ARRIBAR?

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Sant Sadurní d’Anoia és la R4 “Sant Vicenç de Calders – Manresa”, que passa per poblacions com Terrassa, Sabadell, Montcada, Barcelona, L’hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Martorell. Per l’altre sentit, passa per Vilafranca, Els Monjos, El Vendrell i Sant Vicenç de Calders

Vine amb cotxe

Si vols venir amb vehicle propi, pots fer-ho per l’AP-7, A-2, N-340, C-25 i C-17 des de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. S’habilitaran aparcaments senyalitzats entorn del festival. Així mateix, també t’animem a compartir cotxe amb altres assistents per reduir al màxim l’impacte ecològic.

Vine amb bus

Et portem a Sant Sadurní d’Anoia i et retornem a casa des de diferents ciutats del país amb els bussos oficials de l’Acampada Jove. Més informació i bitllets disponibles aquí.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview